Wish List 0

Informatii livrare

Comanda, procesare, expediere

Pretext Trade srl, operatorul site-ului www.teamsport.ro, este distribuitor autorizat ale brandurilor partenere, toate produsele comercializate de noi posedă certificate de calitate care respectă legislația europeană de conformitate și originalitate. Produsele comandate de pe www.teamsport.ro sunt livrate prin Fan Courier la adresa specificată de client.

La momentul plasării unei comenzi online pe site-ul teamsport.ro produsele comandate vor fi rezervate în sistem și trimise spre verificare către depozitele noastre. Produsele vor fi expediate prin curierat rapid la adresa de livrare doar după confirmarea integrității fizice a stocului. Imediat ce produsele din comanda sunt confirmate, ele intră in procesul de livrare. Reprezentanții firmei noastre vă pot contacta pentru eventuale lămuriri referitoare la livrarea comenzii dumneavoastră.

Comenzile efectuate și confirmate până în ora 14:00 vor fi expediate în aceeași zi, fiind livrate în 1-2 zile lucrătoare. Comenzile plasate după ora 14:00 vor fi expediate în 2-3 zile lucrătoare. Sâmbăta și duminica nu sunt expediate comenzi.

Costul transportului pentru comenzile a căror valoare nu depășește 1000 Ron este de 25 Ron (TVA inclus) în localitățile deservite de firma de curierat la tariful standard de livrare. Comenzile a căror valoare este de minim 1000 Ron și care sunt compuse din articole cu prețul întreg, beneficiază de transport gratuit în localitățile deservite de firmele de curierat la tariful standard de livrare. Costul transportului pentru comenzile a căror valoare este de minim 10000 Ron, dar care sunt compuse si din articole cu prețul redus, este de 25 Ron (TVA inclus) în localitățile deservite de firma de curierat la tariful standard de livrare. Pentru restul localităților ce nu sunt deservite la tariful standard, valoarea transportului diferă, în funcție de fiecare localitate în parte și va fi comunicată clientului înainte de a i se expedia comanda (aproximativ 1 ron/km suplimentar – TVA inclus).

Comenzile sunt livrate exclusiv pe teritoriul României. Produsele vor fi livrate la adresa menționată de client în formularul de comandă on-line. Aceasta adresă poate fi modificată fără niciun cost suplimentar dacă produsele nu au fost expediate efectiv către client. Daca produsele au fost expediate, și se dorește modificarea adresei de livrare, clientul va suporta în întregime costurile pentru re-expediere. Refuzul comenzii de către Client sau imposibilitatea contactării Clientului de către curierul care folosește datele de contact oferite de client, este o abatere de la condițiile de Livrare si Returnare. În cazul producerii unui astfel de eveniment vom atenționa in scris(prin e-mail) clientul. În cazul repetării unui astfel de eveniment ne rezervam dreptul de a nu mai onora nicio comanda respectivului Client si de a retrage accesul la site fără o notificare prealabilă.