Wish List 0

Despre noi

teamsport - #Sport-style

Povestea brandului nostru a început în toamna anului 2002, cu deschiderea primului nostru magazin în Bacău. Încă de la început, chiar daca era un pariu extrem de greu de câștigat în acea perioadă, am mizat doar pe produse originale ale celor mai cunoscute branduri internaționale: Puma, Nike, Adidas. Treptat, am evoluat deschizând noi locații în Bacău și în zona Moldovei, dar și mărindu-ne portofoliul de branduri pe care l-am propus clienților noștri.

Odată cu inaugurarea Arena Mall Bacău, în decembrie 2007, am deschis doua magazine în acest centru comercial: franciza Adidas Bacău și magazinul multibrand Teamsport. Din 2016, ne-am concentrat doar pe produsele de încălțăminte și accesorii ale brandurilor pe care le reprezentăm, în magazinul multibrand Teamsport. Urmărim o evoluție constantă, atât în ceea ce privește extinderea magazinelor noastre, cât și din punctul de vedere al produselor oferite. Aducem cele mai bune articole sport și/sau casual de la branduri consacrate pe plan național și internațional, precum: Nike, Adidas, Puma, New Balance, Converse, Skechers și multe altele. De fiecare dată, urmărim tendințele în fashion pentru conceptul sport-style și avem întotdeauna grijă să punctăm pe calitate.

Brandul nostru s-a concentrat în jurul a patru valori fundamentale:

  • calitate - Oferim clienților noștri produse de calitate, aflate sub amprenta originalității marilor branduri internaționale.
  • diversitate - Mixul efervescent de articole sport, de la branduri de renume, sunt potrivite unei largi palete de ținute sport și totodată adecvate stilului urban casual.
  • transparență - Răspundem întotdeauna nevoilor clienților noștri, prezentându-le imaginea reală a brandului în vederea menținerii relației de încredere client-companie.
  • competitivitate - Căutăm să avem mereu prețuri accesibile în domeniul nostru de activitate, păstrând întotdeauna un raport excelent calitate-preț.

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm următorul aspect: Vindem pantofi sport, nu adidaşi! Deşi termenul adidaşi a devenit pentru mulţi sinonim cu “pantofi sport”, ţinem să atragem atenţia că orice firmă serioasă comercializează pantofi sport. Motivul este faptul că niciun brand de renume mondial, precum Nike, Puma, Lacoste, etc. nu doreşte să îşi asocieze numele cu un cuvânt ce aduce în discuţie un brand concurent. Prin urmare, vă recomandăm să verificaţi amănunţit magazinele online care comercializează “adidaşi Adidas”, “adidaşi Nike”, “adidaşi Puma”, etc. Există riscul de a achiziţiona produse contrafăcute sau de a facilita evaziunea fiscală.