Wish List 0

Garantie produse

Produsele comercializate pe acest site au o garanție de 30 de zile calendaristice, începând de la data primirii produsului. Toate produsele comercializate pe acest site se supun condițiilor de garanție legală de conformitate. Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie să fie însoțite de factura fiscala emisă de S.C. Pretext Trade S.R.L. (operatorul site-ului www.teamsport.ro) și să aibă ambalajul original intact.

Drepturile consumatorilor sunt asigurate în conformitate cu O.G.21/1992 şi L.449/2003, cu modificările și completările ulterioare. Repunerea produsului în perfectă stare de utilizare, în caz de defect, în cadrul perioadei de garanție se realizează prin reparare, iar daca aceasta nu este posibilă, prin înlocuire cu alt produs identic (sau superior, cu plata diferenței de preț), sau restituirea contravalorii acestuia. Orice operațiune de reparație, în cadrul perioadei de garanție, se va realiza în termen de maxim 15 zile de la data la care produsul cu defect a fost primit retur de la client, însoțit de documentul fiscal de achiziție, în caz contrar fiind exonerați de responsabilitatea asigurării gratuite a acesteia.

Garanția este acordată produselor utilizate conform destinației acestora, nu acoperă uzura normala a produsului și se acorda numai pentru defecte care nu sunt din culpa consumatorului. Eventualele defecte apărute prin utilizarea neconformă cu destinația produsului nu vor fi acoperite de garanție.

Produsul oferit la schimb în cazul unui retur pentru garanție va fi identic cu cel comandat inițial. Dacă același produs (și aceeași mărime) nu mai este disponibil se poate alege orice alt produs, eventuala diferență de preț dintre produsul returnat și produsul nou ales fiind suportata de client. Schimbul prin curier al unui produs defect aflat în garanție este asigurat de noi.